Aquesta tarda un acte a les Cotxeres de Sants, que ha aplegat prop de 500 persones, ha servit per presentar el manifest signat per 75 entitats que exigeixen la llibertat de David Sànchez. En el mateix acte, un grup d'exinsubmisos, amb el suport de Lluís Llach i Arcadi Oliveres, ha fet públic un altre manifest de suport.

Hi ha actuat també Quico Pi de la Serra, Cesk Freixes, Adolfo Osta i Ester Formosa.

Aquesta setmana hi ha convocades mobilitzacions a Vilafranca i Barcelona.

Ple de gom a gom a les Cotxeres de Sants aquest diumenge a la tarda per reivindicar la llibertat del vilafranquí David Sànchez, detingut el passat 6 de gener de matinada i que està sota el risc de ser empresonat el proper divendres pel sol fet de tenir antecedents per "insubmissió".

En un marató político-cultural, cantautors, membres del moviment antimilitarista i entitats del barri de Sants i d'arreu han presentat un manifest o­n s'exigeix la seva llibertat. El manifest ja el subscriuen més de 75 entitats d'arreu del país.

Entre diferents intervencions, com les del cantautor Quico Pi de la Serra, Cesc Freixes, el duet conformat per Adolf Aosta i Ester Formosa o el poeta Carles Rebassa o la carta tramesa per Isabel-Clara Simó, els parlaments han denunciat la persecució política i han apel·lat al sentit comú davant "el disbarat i el ridícul" que es pretenguin emprar uns antecedents que avui no tenen cap validesa jurídica, per forçar l'empresonament d'en David.

També en el mateix acte, que ha deixat petita la sala d'actes obligant a instal·lar amplificadors a la carretera de Sants, s'ha presentat un manifest cosignat per insubmisos condemnats en ferm a la dècada dels 90. El manifest 'Insubmisos pel David de la Fornal' compta, a més, amb el suport de Lluís Llach, Arcadi Oliveres (president de Justícia i Pau) o Francesc Tubau (Aturem, la Guerra) i Gabriela Serra, com a membres del moviment pacifista català.

En el transcurs de l'acte també s'ha llegit una carta que en David ha fet arribar als assistents i a totes aquelles persones que, d'una manera o altra, estan participant en les mobilitzacions i els actes de suport.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada