Aquest dijous 15 de gener s'han fet accions i concentracions de suport a en David de La Fornal a diversos indrets del país. Capellades, Lleida, Vilassar de Mar, Mataró, Barcelona, Terrassa, Olot, Castelló de la Plana, Manlleu, Vilafranca del Penedès..., han estat alguns dels municipis on s'han celebrat actes. Tot seguit us deixem amb un primer recull de les accions descentralitzades que s'han dut a terme. Aprofitem per recordar-vos que aquest dissabte 17 de gener, a les 12 h del migdia, partirà des de la plaça de Sants de Barcelona una manifestació sota el lema: "Sempre serem insubmises, sempre serem antifeixistes: ATUREM L'EMPRESONAMENT DEL DAVID DE LA FORNAL" No hi falteu!

Vilafranca del Penedès
Ahir, dijous, a Vilafranca del Penedès, dia d'accions descentralitzades solidàries amb en David de La Fornal, diversos activistes de l'Eskamot Tendra Fosca (accions performatives de carrer) han empresonat simbòlicament l'estàtua de Sant Raimon. També s'han penjat dues pancartes. Una recull les paraules del sant: "M'han empresonat per antifeixista i insubmís" i l'altra, fent referència a les festes 'en honor' a Sant Raimon que s'estan celebrant aquests dies a la vila, hi diu: "Sant Raimon no està per festes... Aturem l'empresonament del David de La Fornal!". L'eskamot solidari també ha penjat diversos plafons de suport a en David pels carrers i places de la Vila.





Pancarta penjada aquest passat dissabte en el partit corresponent a la jornada 13a que enfrontava el CP Vilafranca amb el CP Tordera.








Capellades:
Pancarta solidària amb en David de La Fornal a l'entitat la Lliga de Capellades (Anoia).





Lleida:
Ahir, dijous 15, una trentena de persones es van concentrar a la plaça de la Paeria per mostrar la seva solidaritat amb en David de Vilafranca en el marc de la jornada d’accions descentralitzades convocada pel grup de suport a en David de La Fornal (Vilafranca).





Maresme:
A Vilassar de Mar s'han concentrat per tallar la N-II i han pintat a terra "LLIBERTAT DAVID". A Mataró s'han concentrat a l'Ajuntament mig centenar de persones solidàries amb en David de La Fornal.
http://www.suportmaresme.wordpress.com





Barcelona:
Pancarta a la Meridiana



Concentració a la plaça Comas - Les Corts






Terrassa:
En solidaritat amb en David de La Fornal, i en el marc de la jornada d'accions solidàries, s'han fet pintades i s'han penjat pancartes per exigir que s'aturi l'empresonament d'en David. Entenem que aquest cas és un nou episodi de la persecució política a la dissidència, en aquest cas l'independentisme polític, per part de la justícia. Així mateix, també volem denunciar el desorbitat desplegament dels Mossos d'Esquarda durant la nit de la detenció.









Olot:
En el marc de les accions descentralitzar per denunciar el cas d'en David de Vilafranca, a Olot s'ha fet un cartell-mural a l'entrada per la carretera de Ripoll.
El cas d'en David, com ho fou el cas d'en Toti Juanola l'any 2002, és un cas de repressió a totes les persones que lluiten contra les injustícies, i per això hem de respondre amb solidaritat des de totes les comarques.


Castelló de la Plana:
Concentració de suport a Castelló de la Plana.





Manlleu:
El passat dimecres 14 de gener, la consellera Tura va inaugurar els nous locals del jutjat de pau de Manlleu. Des del Casal Popular Boira Baixa, en la mesura que ens ha estat possible, perquè hem conegut la notícia a darrera hora, hem fet accions de protesta per rebutjar la presència de la consellera a la població i denunciar el silenci que manté respecte a l'intent d'empresonament d'en David de Vilafranca.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada