El divendres 6 de febrer es va comunicar a l’equip d’advocats d’en David de La Fornal que el jutge de l’Audiència Provincial que haurà de decidir sobre el recurs d’apel·lació presentat contra l’ordre d’empresonament és el jutge Enrique Rovira del Canto. Aquest jutge, oficial superior en excedència del Cos jurídic de l’Armada i magistrat de la secció 7a de l’Audiència Provincial de Barcelona, amb una llarga carrera com a jutge militar, és el responsable de l’empresonament de Francesc Argemí, més conegut com en Franki de Terrassa.


L’Audiència Provincial disposa de diverses seccions, amb un mínim de tres jutges magistrats a cada una, per resoldre els recursos que s’hi presenten. El procediment habitual d’assignació d’un recurs a una secció determinada es fa de manera aleatòria. En aquest cas, però, l’assignació no ha seguit aquest procediment habitual, i el recurs s’ha enviat directament a aquest jutge de la secció 7a. Una altra vegada, doncs, s’ha tornat a produir una greu irregularitat.


El grup de suport comunica que, davant aquest nou abús, continuarà en estat d’alerta pel que pugui passar, i continuarà endavant amb la mobilització popular fins que el cas s’arxivi.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada