Moció pel David de la Fornal from cupvila on Vimeo.

Podeu llegir la crònica del ple a http://www.cupvila.cat

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que aquest estat i societat que viu de rendes d'estupidesa política, pors, abusos de poder, i tanta corrupció intel·lectual que fa cosa de mirar-se-la, es quedi ben aviat sense cap poder per continuar el maltractament sistemàtic que aplica contra determinades persones, idees, pensament o moviments.
Hem de fer perquè així sigui, i recolzar en tot el que puguem a les persones que van rebent i rebent, que anem rebent simplement per no combregar amb la Hòstia de torn.
Cal exigir posicionament dels representants polítics, i estaria bé que els juristes que en saben ajudin també a aturar tanta corrupció judicial i injustícia aplicada des de les seves files. Cal que es posicionin també en aquest necessari encarament a la jutge que abusa del seu lloc, formació, poder, immunitats vàries i etc., per a fer un atac que pot fer, ja ho he dit, perquè es recolza en tanta estupidesa política, pors inculcades i ben ensenyades, tradició abusiva, i tanta corrupció intel·lectual que ens envolta.
Molta vergonya, sí. Però que no ens paralitzi, que no faci mal a en David ni a ningú més. Si exigim als nostres veïns que es deixin d'Hòsties i d'amagar el cap sota l'ala (per dir-ho curt) també ho tenim més fàcil.

Anònim ha dit...

Relament, increible i patètic.Per part de l'ajuntament de Vilafanca
Estem plns d'obligacions, però on són els drets,on es l'ajuntament al que paguem rigurosament els impostos?Sr.Esteve i la resta que estaven al ple.Que ens han tocat el crostó des de més amunt?El que més em sorpren es el posicionament per part d'esquerrre i iniciativa.Que ha passat.
Podem estar d'acord o no en la vostra decisió,però el mínim seria donar una explicació per la mateixa.Crec que es una falta total de respecte vers al ciutadà aquesta falta d'explicacions
Em dona la imatge que en el nostre ajuntament hi ha corrupció, interessos i que els nostres representants són marionetes que des de més amunt les fan tirar per allà on més interessa!!!

Quina vergonya estar representats per qui ho estem

Sr.Otger i Sr. Navarro, gràcies per ser conseqüents!!

Publica un comentari a l'entrada