La jutgessa del Penal 15 de Barcelona, Isabel Gallardo, que instrueix el cas contra en David Sánchez, s'ha negat a rebre aquest matí els advocats i la comitiva vilafranquina que s'havia desplaçat fins els Jutjats de Barcelona. Els advocats d'en David havien concertat una cita per a exposar el recurs presentat, i els acompanyaven representants de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès - ajuntament que, en el seu moment, va tramitar una petició d'indult i que mai ha estat informat que aquest s'hagués rebutjat -, formada pel primer tinent d'alcalde de la Vila, Francisco Romero (PSC); pel Secretari de l'ajuntament, Francesc Giralt; i pels regidors Xavier Navarro (CUP), Bernat Villaroya (ICV) i Josep Quelart (Esquerra). De males maneres i a través de la secretària de la jutgessa, se'ls ha informat que no els rebrien. Un cop fora dels jutjats, els advocats ha fet una roda de premsa, davant mateix de les instal·lacions, acompanyats per les persones que s'havien concentrat per mostrar la seva solidaritat amb en David, i han denunciat l'actitud de la Sra Isabel Gallardo.

MANIFESTACIÓ "ATUREM L'EMPRESONAMENT"
9 de gener, 20h, Plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès

ACTE SOLIDARI A COTXERES DE SANTS
11 de gener, 18h, Cotxeres de Sants (Barcelona)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Què desgraciada.

Sara

Anònim ha dit...

Sembla mentida... amunt!
Laura

Anònim ha dit...

Des de Cerdanyola del Vallès, ànims a en David i a tota la gent del Penedès que s'està deixant cos i ànima perquè en David no caigui en mans de la justícia retrògrada espanyola.

Martí

Anònim ha dit...

Existeix la Justicia? o només s'ha fet per a uns quants..... Ànim David!! Que tots units farem força!!

Anònim ha dit...

Li diuen democràcia i no ho és!!!

Anònim ha dit...

Aupa David!!!! JO TE KE!! IRABAZI ARTE. DESDE EUSKAL HERRIA MUTXOS ANIMOS!!!

Unknown ha dit...

TENS TOT EL MEU SUPORT. NO EM SORPREN RES PERÒ TENIM QUE FER TOT EL QUE CALGUI PER ATURAR AQUESTA "XARLOTADA DE LA JUSTICIA". NO TENEN RES MES A JUTJAR. NO HIHAN LLADRES MILLIONARIS NI POLITICS CORRUPTES.

Publica un comentari a l'entrada